Hogyan működik

A SHIFT csapata arra törekszik, hogy a vendéglátásban értékes tapasztalattal rendelkező, megbízható, pontos munkavállalók használják az alkalmazást. A felvételi folyamat során a munkavállalókkal személyes interjúkat tartunk.
Több, mint 10 éves külföldön és itthon szerzett étteremvezetői, konyhafőnöki, illetve felszolgálói tapasztalatainkra támaszkodva szűrjük ki a legmegfelelőbb embereket a munkavégzésre.

Ha szeretnéd kipróbálni a szolgáltatást:

  1. Töltsd le az alkalmazást a telefonodra!
  2. Regisztrálj!
  3. Rövidesen engedélyezzük a tényleges hozzáférést az alkalmazáshoz!
  4. Azonnal megoszthatod az első műszakodat igényeid szerint! Hogyan tovább?
  5. Miután megosztottad a műszakot, az applikáció „másik oldalán” egy munkavállaló elfogadja azt.
  6. A munkavégzés egyszerűsített foglalkoztatással (napi bejelentéssel) történik, melyről egyénileg szükséges gondoskodni.(A bejelentéshez szükséges személyes adatokat az alkalmazásban fogod találni*.)
  7. A jelentkező teljesíti a műszakot a megadott időpontban.
  8. A alkalmazottak kifizetése egyénileg történik, nem az applikáción keresztül!

A folyamat során természetesen számodra is látható a jelentkező önéletrajza, és lehetőséged van a munkavállaló elutasítására. A műszak befejeztével pedig visszajelzési lehetőséget biztosítunk számodra, csillagozás és szöveges értékelés keretében.

*A munkavállalók bejelentése egyéni úton történik, mely véleményünk szerint az egyszerűsített napi bejelentéssel a legcélszerűbb. A jelentkező adatlapján előre látni fogod a személyes adatait, hogy minden a leggördülékenyebben menjen. Elérhető lesz számodra a jelentkező telefonszáma is, ha szeretnél egyeztetni vele.