Miért a SHIFT?

A SHIFT mobilalkalmazást olyan vendéglátóhelyeknek ajánljuk, akik elszenvedik a  Nyugat-Európába való kivándorlásnak a negatív hatásait, és a pandémia általi lezárások miatt kialakult munkaerőhiányt. Mindkét probléma súlyos nyomást gyakorol a hazai vendéglátói szektorra.

A vendéglátóiparban minden dolgozónak megvan a saját egyéni munkaköre, így egy lebetegedés vagy egy bármilyen okból való munkahelyi hiányzás, váratlan nagyobb létszámú foglalás, illetve a szabadságolások is hatással lehetnek a szervízre, amik nagy mértékben befolyásolják egy egység teljesítőképességét. A SHIFT mobilalkalmazás egy teljesen új és innovatív módon nyújt megoldást az éppen aktuális problémákra.

A SHIFT segítséget nyújt olyan helyzetben, amikor nincs szükség egy új munkavállaló felvételére, viszont bizonyos napokban/órákban, a vendégforgalomtól függően, extra személyzetet szeretne alkalmazni.

A SHIFT a munkáltatók és a munkavállalók számára egyaránt előnyös lehetőséget biztosít az alkalmazás egyszerű használatával.